Kontakta oss på tlf 0415 40025

Effektiv skörd med Näsgård – kunskap, överblick och faktiska tal

Använder du Näsgård i samband med skörden, så kan du vara säker på att du har överblick, status och dokumentation, både under och efter skörden är utförd. Uppföljningen går snabbt när allt är samlat på samma ställe. Det blir inte enklare!

Tre nyttiga skördefunktioner för dig:

  • Se skördekartor i Näsgård KARTA

  • Dela din position – dina kollegor och du ser var ni är sinsemellan

  • Se status på skördelager i mobilen

Enklare användning av skördedata i Näsgård KARTA

Kör du med en CLAAS tröska, kan du enkelt ladda upp fältgränser till CLAAS Telematics och lika enkelt ladda ned skördedata till Näsgård KARTA. Detta sparar tid när alla uppgifter ligger i samma program. Det är också enklare att utvärdera skördedata och därefter planera nya fältinsatser.

Läs mer

Var är mina kollegor? Använd Näsgård MOBILE!

Under skördearbetet har du ofta fler kollegor än normalt och ni skall dessutom arbeta som ETT team för att bärga samma skörd, dock med olika arbetsinsatser. Genom att veta var ni är sinsemellan kan ni också enklare optimera detta samarbete. Med funktionen ”Var är min kollega” i Näsgård MOBILE kan du se var dina kollegor är direkt i din mobiltelefon.

Kort förklarat är det en spårningsfunktion som med hjälp av telefonens GPS visar var du är. Denna position delar du med dina kollegor genom att öppna Näsgård MOBILE och starta tjänsten. Därefter uppdateras era positioner löpande i kartan på allas mobiltelefoner.  

Läs mer

Direkt överblick på skörd och lagerinnehåll i Näsgård MARK

Vill du direkt kunna se skördad mängd på ett skifte? Eller hur mycket skörd du har i dina lager? Med Näsgård MOBILE och grödlager funktionen kan du och dina kollegor löpande under skörden registrera invägd mängd per lass, direkt i mobilen, från respektive fält.  Du får därför löpande överblick på vad du har i dina lager och/eller att du uppfyllt dina odlingskontrakt.

Läs mer

Datalogisk.se