Kontakta oss på tlf 0415 40025

Lagerstyrning Grödor – registrera din skörd i Näsgård MOBILE

Den unika Näsgård lagerstyrnings modulen gör det möjligt att registrera alla uppgifter i mobiltelefonen ”på plats”. Till exempel ute på fältet eller vid vägningen. Lantbrukaren kan även se registrerade uppgifter när som helst. Detta innebär en korrekt översikt av skörden och uppdaterad information när du behöver det.

Hur registreras då skörden med Näsgård växtodlingsprogram?

Grödorna kan registreras på olika nivåer i programmet. När grödorna transporterats från fälten kan du ange den exakta mängden vid vägningen, du kan även ange från vilket fält skörden kommer ifrån, samt var de skall lagras. Alla grunduppgifter som lager, silos osv kan skapas direkt i telefonen när behovet uppstår.

Det är helt klart en fördel för dig att kunna spara skördedata i ett och samma system som övriga uppgifter om insatser på fälten och dessutom direkt på mobiltelefonen. Med hjälp av mobiltelefonen kan du ange data medan du sitter på traktorn eller tröskan och behöver inte vänta tills du kommer tillbaka till kontoret, där uppföljning och beräkningar kan vara svåra utifrån endast minne och pappersanteckningar.

Vi har gjord uppsättning och användning enkel, så det där dig endast ett par minuter att komma igång med programmet. Detta oavsett om du använder en mobiltelefon, surfplatta eller PC. Näsgård Lagerstyrning kan användas tillsammans med Näsgård MARK eller Näsgård MOBILE.

Ladda ned Näsgård MOBILE här eller via App Store/Google Play, sök efter Näsgård

Datalogisk.se