Kontakta oss på tlf 0415 40025
23 april, 2024

Näsgård MOBILE – VÅRKAMPANJ

Hela ditt lantbruk lättåtkomligt

Tänk dig att du har alla dina uppgifter som berör dina insatser i din växtodling med dig överallt. Med Näsgård MOBILE har du alltid tillgång till dina växtodlingsdata oavsett om du använd valfri dator, mobiltelefon eller surfplatta med Internet.

Enkel registrering

För att du enkelt skall kunna registrera insatser finns ett register med aktuella insatsvaror, utsäde, gödning, växtskyddsmedel mm, från alla leverantörer på den svenska marknaden. Du kan även registrera skörd oavsett om det är till exempel spannmål eller antal ensilagebalar.  

Näsgård MOBILE ger dig flexibel användning

Är ni flera användare kan samtliga registrera samtidigt och uppgifterna blir synliga direkt, Allt sker ’on the spot’. Med Näsgård MOBILE kan du, när du inspekterar dina fält, se när och vilka behandlingar som är gjorda tidigare, samt utifrån detta och inspektionen skapa och ändra planerade insatser direkt fält. Även fält- och markkarteringskartor finns med som beslutsunderlag.

Digital Sprutjournal med automatiska karenstider

Om du använder Näsgård MOBILE som digital sprutjournal visas aktuella karensdagar med automatik i sprutjournalsutskriften. Dessutom registreras inloggad persons namn automatisk som utförare i sprutjournalen. Om du väljer till Kemikoll så hjälper programmet dig med användarvillkor för respektive växtskyddsmedel, så som dosering, antal behandlingar, maxdos för aktivsubstans med mera.

För att underlätta för dig, så du dokumenterar rätt, har vi infört en ny funktion i Näsgård MOBILE som skapar en kopia på resterande areal om du inte sprutat hela fältet. Detta sker automatiskt om du anger en mindre behandlad areal än fältets storlek. Alla uppgifter kopieras till en planerad behandling, så när du sedan sprutar återstående del behöver du endast ändra noterna om tidpunkt, skyddsavstånd osv.  

Tilläggsmoduler som optimerar

I Näsgård MOBILE har du även en ”Minneskarta” om du lägger till modulen Observationer . Då kan du med hjälp av telefonens GPS och kamera logga uppgifter i fält, som exempelvis dränering, problemogräs eller skapa en karta med fasta skyddsavstånd för växtskydd som du kan hänvisa till i sprutjournalen.

Du kan också direkt i din telefon hålla reda på dina lager av insatsvaror och avsalu produkter med tilläggs modulen Lagerstyrning. Då ser du direkt i Näsgård MOBILE till exempel hur mycket gödning du har i kvar i lager eller hur mycket maltkorn som lagrats in i en silo.

 

Vårkampanj

Fram till 31 maj har du möjlighet att beställa Näsgård MOBILE för halva priset det första året.

Beställ idag

Ring oss direkt på 0415-40025 eller fyll i formuläret nedan.

I kostnaden ingår åtkomst till programmet fram till din serviceperiods slut, från leveransdagen med uppdateringar, samt fri telefon & fjärrsupport. Normalpris för Näsgård Mobile är 1 900 kr/år. Moms tillkommer på priserna. Avtalet förlängs genom att vi sänder ut en ny faktura 2 månader innan avtalsperiodens slut. Du kan begära att avsluta avtalet innan avtalsperiodens slut.
Datalogisk kommer kontakta dig via de uppgifter du lämnat ovan.
Datalogisk.se