Kontakta oss på tlf 0415 40025

NYHET! Skapa arbetsorder direkt i mobilen

Näsgård Arbetsorder

Använder du modulen Arbetsorder för att registrera och hålla reda på dina insatser i växtodlingen, har du god överblick över dessa och en garanti för att inget missas. I Näsgård MOBILE kan du alltid se och dela dessa uppgifter oavsett var du befinner dig. Är där några frågetecken är det bara att se i arbetsordern i telefonen.

Med den senaste uppdateringen av arbetsorder kan du skapa och redigera arbetsorder direkt i din mobiltelefon. Perfekt om du i fält finner ett problem som direkt måste åtgärdas, t.ex. bekämpning av insekter, då kan du direkt i din mobiltelefon skapa en arbetsorder för detta.

Du kan också ändra mängder eller insatsvara direkt i fält i en befintlig arbetsorder när fältbesiktningen visar på ändrade behov, du behöver inte längre åka tillbaka till ditt kontor och din dator för att skapa och ändra i arbetsorder. Det ger flexibilitet och spara tid.

En av många lantbrukare som använder arbetsorder är Henrik Hjorth, han säger så om dessa:


– En av funktionerna i Näsgård MARK som jag är otroligt glad för är arbetsorder, som håller ordning på alla arbetsuppgifter. Det ger överblick på varje enskild uppgift, säger Henrik och fortsätter, – För insatser med växtskydd och gödning är jag 100 procent säker. Jag har full tilltro till uppgifterna i programmet – där är inget som är osäkert.

Se video här

Datalogisk.se