Kontakta oss på tlf 0415 40025

Näsgård Kemikoll varnar dig för att göra fel

Vad säger du om att ha ett uppslagsverk i din telefon eller dator som innehåller mer än 40 000 uppgifter om växtskyddsmedel, som dessutom varnar dig för att göra fel?

Är du intresserad av detta skall du börja använda Näsgård Kemikoll. Under de 3 år som Kemikoll funnits, har vi fått många samtal från tacksamma kunder som undvikit fel genom att de använder Kemikoll. De vanligaste felen som Kemikoll varnat för är:

  • Att produkten inte längre är godkänd. Uppstår när produkten fått nytt registreringsnummer med nya villkor, men behållit samma namn. Absolut vanligaste felet.

  • Att aktiv substans överskridits. Man missar att olika produkter har samma aktiva substans och därmed blir total mängden aktiv substans för hög.

  • Att dosen är för hög. Ofta är det på grund av rent misstag, till exempel om man har 2 olika produkter i tanken anger man mängd per hektar på fel produkt.

Dessutom tycker kunderna det är bra att säkerhetsdatabladen är lätt tillgängliga och att de därför inte behöver leta på olika hemsidor eller ha pärmar med säkerhetsdatablad som ständigt manuellt måste uppdateras. 

Läs mer

Datalogisk.se