Kontakta oss på tlf 0415 40025

Näsgård ger dig underlag för bättre lönsamhet 

Det har varit en speciell och annorlunda sommar och höst för många, med höjda priser och inte minst oberäkneligt väder. Med en rad utmaningar kommer också en rad beslut och kanske börjar du undra vart all tid tog vägen? Att få koll på var du lägger dina resurser är en förutsättning till att kunna göra förändringar och förbättringar. Kostnader för insatsvaror och maskiner är relativt enkla att beräkna men vart man lägger tiden kan vara desto svårare att få koll på. Med Näsgård är det precis det du får, koll på tid och resurser.

Hur får du då koll med Näsgård? Här kommer några tips!

Få koll på tiden med Näsgård TID

Att få överblick på vart tid och resurser tar vägen kan vara svårt att uppskatta, speciellt om ditt lantbruk har fler grenar än växtodling och djurhållning. Med Näsgård TID kan du eller varje person registrera sin tid eller insatser och på vilken verksamhet det tillhör. Exempel på områden kan vara:

  • Tidsåtgång per verksamhetsgren
  • Växtodling, som tidsåtgång per gröda eller fält
  • Underhåll, för maskiner, byggnader
  • Tidsåtgång för respektive maskin
  • Externt arbete, visas som en följesedel
  • Eller vad du just ditt företag har behov av

Maskininvestering

Med tilläggsmodulen MASKININVESTERING kan du få svar på maskinens fasta och rörliga kostnader med några knapptryck. Uppgifterna kan skrivas ut och genom en överskådlig rapport som bland annat visar om användningen av maskinen ökar eller minskar och dess kostnad, fördelat på rörliga- och fasta kostnader.
Med Näsgård får du kollen och underlaget du behöver, anpassat utefter din verksamhet. Kontakta oss så hjälper vi dig att komma i gång. I en TID licens ingår alltid att vi är ditt bollplank så programmet presenterar de data som du önskar!

Vill du veta mer, kontakta Per-Olof Klang 0708-539174 eller info@datalogisk.se 

Datalogisk.se