Kontakta oss på tlf 0415 40025

Har du koll på växtskyddsmedlen du använder? Deltag i webinar!

Vi ger dig nu möjlighet att prova Näsgårds MARKs populära modul Kemikoll helt gratis 1-14 juni 2020.

Detta gör vi av två anledningar, vi vill gärna visa på möjligheterna i Kemikoll, som vi vet du kommer att få stor nytta av. För det andra hade vi sett fram emot att möta dig på sommarens lantbruksmässor i Borgeby och Brunnby för att prata om hur Näsgård i större grad kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete på gården. Något som inte blir i år av naturliga skäl.

Kemikoll – vi har gjort arbetet åt dig

Med Kemikoll kan du vara säker på att växtskyddsinsatserna i dina fält blir korrekt. Du ser direkt om användningen av växtskyddsmedlet är godkänt i grödan. Du har vid varje tillfälle direktåtkomst till rätt dokumentation från myndigheterna, som till exempel säkerhetsdatablad, så du vet hur du säkert och tryggt skall hantera medlen. 

Med endast en knapptryckning i växtodlingsprogrammet Näsgård MARK eller MOBILE, kontrolleras om växtskyddsmedlets användning är godkänd.

Så lätt är du igång
Den 1:e till 14:e juni är det gratis att använda Kemikoll programmet. Det vill säga att redan i dag har du fri åtkomst till modulen i Näsgård MARK och/eller MOBILE program – det är bara att logga in och komma igång.

Webinar Kemikoll tisdag 9 juni kl 13:00

För att visa dig möjligheterna i Kemikoll anordnar vi ett gratis Webinar. Detta beräknas ta 15-20 minuter.

Det behövs ingen anmälan, för att deltaga i webinariet klickar du på nedanstående länk på din dator, surfplatta eller mobiltelefon (obs. första gången du deltar i ett webinarium skall du installera en app, vilket tar några minuter):

https://global.gotomeeting.com/join/747187541

Vill du fortsätta att använda Kemikoll efter den 14 juni kostar det 1025 kr/år. Kontakta oss så öppnar vi för modulen.

Läs mer om Kemikoll och de berömda smiley figurerna här Har du frågor eller vill ha mer information så kontakta oss på tel. 0415 40025, e-post info@datalogisk.se.

Datalogisk.se