Kontakta oss på tlf 0415 40025

Digital sprutjournal i super deluxe klass!

Vårkampanj!

Skaffar du Näsgård Kemikoll så får du Näsgård MOBILE kostnadsfritt under det första året. Värde 1 800kr. Erbjudandet gäller till 15 maj 2023.

Växtskyddet blir enklare med Näsgård!

Med hjälp av Näsgård Kemikoll och Näsgård MOBILE har du allt som behövs för att underlätta ditt växtskyddsarbete direkt i din mobil, surfplatta eller dator.

Med Näsgård MOBILE kan du enkelt hålla koll på ditt planerade växtskydd och när behandlingen är utförd kan du smidigt fylla i sprutjournalen digitalt med hjälp av din mobil eller surfplatta. Det minskar inte bara tiden framför datorn men nu kan du helt enkelt slippa papper och penna. Behöver du mejla eller skriva ut sprutjournalen kan du göra det direkt ifrån appen! Dessutom behöver du inte tänka på karenstider, det lägger Näsgård automatiskt in i sprutjournalen åt dig. Näsgård MOBILE bjuder på fler användbara funktioner som du kan läsa mer om HÄR

Med Näsgård Kemikoll blir det mindre huvudverk och mer nöje. Kemikoll säger bland annat till om preparatet är godkänt i grödan vid den aktuella tidpunkten, att mängden på den aktiva substansen inte överskrids och dessutom har du åtkomst till säkerhetsdatabladet direkt i Näsgård. Men Kemikoll kan mer än så, läs mer HÄR.

Datalogisk växel: 0415-40025, info@datalogisk.se

Försäljning:

Timmie Melanoz:

0730541349,

timmie.melanoz@datalogisk.se

Support:

Per-Olof Klang:

0708539174,

per-olof.klang@datalogisk.se

Kontaktformulär HÄR

Datalogisk.se