Kontakta oss på tlf 0415 40025

Beställ Kemikoll och få ett år Näsgård MOBILE gratis!

Du kan beställa Kemikoll modulen innan 1 juni 2021 och få ett år Näsgård MOBILE gratis till ett värde av 1595 kr! Tänk dig att du har alla dina uppgifter som berör dina insatser i din växtodling med dig överallt – på mobiltelefonen.

Du kan kontakta kundansvarig och säljare Caroline Andersson direkt på mobil 0 73-054 13 49 eller lämna dina kontakter på e-post till caroline.andersson@datalogisk.se så återkommer vi när det passar dig.

Näsgård Kemikoll nu med kontroll på aktiv substans!

Kemikoll är nog den mest uppskattade modulen i Näsgård programpaket. Detta är inte konstigt då inget motsvarande finns på marknaden. Nytt för 2021 är en kontroll på aktiv substans så att total mängd och antal behandlingar för den aktiva substansen inte överskrids även om den finns i olika preparat. Näsgård IT-management för växtodling utvecklas och säljs av Datalogisk.

Undgå fel

Om 2 olika växtskyddspreparat har samma aktiva substans, skall dom enkelt förklarat räknas som samma medel. Detta innebär att villkoret för ett växtskyddspreparat även gäller för det andra växtskyddsmedlet som används. –’använder du Kemikoll och kontrollfunktionen då undviker du helt enkelt dessa risker och får i stället tid och resurser till att tänka på andra saker, du står stark och säker’ förklarar Caroline Andersson, Datalogisk.

Svar pronto och all data samlas på ett ställe

Använder du kemikoll behöver du aldrig fundera eller tveka på ett preparat utan är hela tiden sekunden ifrån ett svar. Det är en enkel kontroll och du får 100% fakta. Med Näsgård MOBILE app’en på mobiltelefonen kan du få information var som helst och när som helst – även ute i fält. Här kan man samla all fältinformation på ett ställe. Detta sparar tid och du får en enklare arbetsdag!

Kemikoll visar bland annat:

  1. Om preparatet är godkänd i grödan vid aktuell tidpunkt.
  2. Om mängd per behandling och mängd per år är godkänt.
  3. Att antal behandlingar i grödan får utföras med preparatet.
  4. Om tid mellan två behandlingar och att karenstiden är ok.
  5. Ett varningssystem.

Läs mer

Datalogisk.se