Datalogisk söker säljare i framkant på utvecklingen

Har du intresse för utveckling av lantbruket via IT-användning? Är du en person som brinner för försäljning och att göra dina kunder nöjda? Är du handlings- och resultatorienterad? Har du kunskap om lantbrukssektorn och ett intresse för växtodlarnas produktionsförhållanden? Då är du rätt för detta jobb!

Vi på Datalogisk arbetar med att utveckla digitala innovativa program för lantbruket. Hos oss finns en bred programportfölj som klarar dagens och morgondagens krav när det gäller planering, ekonomisk översikt, lagar, odlingskontrakt, samt att på ett smidigt sätt skapa underlag för myndigheter – allt för att underlätta verksamheten för dagens lantbrukare. Nu söker vi en säljare som ska fokusera på de programvaror vi har.

Arbetet innehåller ett uppsökande säljarbete där du ska hitta nya kunder till bolaget. Du ska också stötta och vidareutveckla samarbetet med Datalogisk befintliga kunder i Sverige. Dessutom kommer du att vara behjälplig vid marknadsföringsaktiviteter och mässor. Allt detta och mycket spännande därtill kommer vara din uppgift. Du spelar också en stor roll i att utveckla din tjänst, för att på så bra sätt som möjligt serva de svenska växtodlarna. Datalogisk målsättning är att vara bäst på praktisk och funktionell utveckling av IT-hjälpmedel på gårdsnivå.

Vi arbetar i de områden där lantbruket finns: primärt i Syd- och Mellansverige. Var du utgår ifrån, spelar alltså mindre roll. Din arbetsplats är den samma som lantbrukarnas.

Datalogisk har ett nära samarbete med Svenska Foder där målet är att optimera de gemensamma kundernas växtodling. Datalogisk och Svenska Foder ingår i DLG-koncernen, som är ett av Europas största lantbruksföretag.

Vill du veta mer om tjänsten klicka här eller ring till Birger Hartmann på +45 29 33 95 76

Datalogisk.se